top of page

Stresstraining basis

Oké, je wilt meer grip op je leven of je wilt je beter in je vel voelen. Om je reis hiernaar toe te starten heb je om te beginnen kennis van je stresssysteem nodig. Ook is nodig om vaardigheden te leren die ervoor gaan zorgen dat jij van jezelf prioriteit leert maken. Weet je dit voor elkaar te krijgen dan heb je een mooie basis om te gaan herstellen.

 

In deze online stresstraining leer je deze basis voor jezelf te leggen. Je gaat actief met jezelf aan de slag en gaat oefenen om nieuwe gezonde gedragspatronen aan te leren.

 

Misschien denk je wel: "pfff.... dan moet ik nog meer doen. Ik heb het al zo druk." Deze training is niet gericht op nog mee doen (oeff... gelukkig...), maar op inzicht krijgen in je eigen gedrag en hoe stress in ons allemaal werkt en op hoe jij keuzes kunt maken die ervoor zorgen dat je stress vermindert.

De training moet er uiteindelijk voor gaan zorgen dat je minder dingen gaat doen die jouw stress verhogen en meer dingen die jouw en je stresssysteem gezond houden. 

De korte stressstraining loopt gedurende 5 weken. 

Je woont 3 online groepssessies bij (via zoom) waarin we interactief aan de gang gaan met theorie en oefeningen. Tussen de sessies door ga je thuis (of op het werk) aan de slag met de oefeningen. Je bepaalt zelf op welke manier je dit doet. 

Denk je: "jeetje, dan moet ik in zo'n groep. Zij hoeven allemaal niet te weten waar ik last van heb hoor." Dan wil ik je gerust stellen. Je bepaalt zelf hoe je deelneemt en wat je wel of niet kwijt wilt. Bovendien zul je merken dat we allemaal in het zelfde schuitje zitten en last hebben van gelijksoortige dingen. Je bent niet alleen en dat is juist een van de dingen die we in deze training gaan leren over stress.

De training wordt op verschillende momenten gedurende het jaar aangeboden. Kosten voor deelname: €105,-. 

Op dit moment wordt de training nog in pilotversie gedraaid. Eenmaal in mei 2022 (inmiddels vol) en nog een keer in september. Je kunt in september deelnemen voor een pilotprijs van €50,- (i.p.v. €105).

 

 

Data stresstraining (pilot) online groepssessies:

 

dinsdag 24 mei, 7 juni en 21 juni 2022 (VOL)

dinsdag 6 september, 20 september en 4 oktober

Elke keer van 19:30 tot 21:00

Oké, je hebt besloten dat je je in wilt schrijven. En dan?

 

Stuur een mail naar: veronique@plumesmind.nl

met de tekst: ik wil meedoen aan de stresstraining van 6 september 2022

en met: je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer)

 

Zie ik je dan?

bottom of page